Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (διάρκεια συνεδρίας 2 ώρες)

 

 

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα - τρίχα 

Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη τεχνική τρίχα - τρίχα δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σας.

Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνιση τους καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σας.  

Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή εώς πολύ παχιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας  σε βελόνες.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, μοναδική στο είδος της, λειτουργεί με την χρήση αποστειρωμένων βελόνων τοποθετημένες παράλληλα μεταξύ τους και προσφέρει τις παρακάτω εγγυήσεις :

  1. 100% αποστείρωση
  2. ελάχιστος πόνος
  3. πλήρης έλεγχος και κατά την διάρκεια της εφαρμογής
  4. 100% επιτυχία χωρίς μηχανική υποστήριξη
  5. χρειάζεται λίγο εώς καθόλου retouch 
  6. γρήγορη επούλωση
  7. ανανέωση κάθε 2-4 χρόνια
Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στην μικρο- εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.
Κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στον υποδόριο.
Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο  μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απωλειάς του (π.χ. αλωπεκία).  
 
Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έχει διάρκεια περίπου 2-4 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στην συνέχεια.
Ο χειρότερος εχθρός του μόνιμου μακιγιάζ είναι ο ήλιος διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής.Επίσης όλα τα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VIT A) απαγορεύονται να εφαρμόζονται πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ διότι η ρετινόλη κάνει παθητική απολέπιση καθώς επίσης και οι θεραπείες οξέων φρούτων και χημικών peelings.
 
Πρίν την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ κάνουμε ένα χρωματικό test ώστε να βρούμε την κατηγορία όπου ανήκει η απόχρωση της επιδερμίδας σας και να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση της χρωστικής ουσίας για την αποφυγή αλλοιώσεων με το πέρασμα του χρόνου όπως κόκκινο, μπλέ, πράσινο.
Σχηματίζουμε με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια σας και το αποφασίζουμε από κοινού ΠΑΝΤΑ. Πάνω στο σχέδιο γίνεται το μόνιμο μακιγιάζ.
Χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα πρίν και κατά την διάρκεια της συνεδρίας του μόνιμου μακιγιάζ για να ελαχιστοποιήσουμε το αίσθημα του πόνου.
Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες εφτά ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα.Μετά την δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί εφαλκίδα (κάπαλο)το οποίο δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνο του την πρώτη εβδομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σας δώσουμε εμείς. Μετά τις 27 ημέρες θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και εκεί θα κρίνουμε από κοινού εάν χρειάζεται retouch ή όχι. 

Τιμές περιόδου εκπτώσεων ΤΩΡΑ στη Celebrities Eyelashes:

Φρύδια με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα από 300 €

Retouch μετά από ένα μήνα από 50€

Συντήρηση μετά από ένα χρόνο 150